ENERJİ Kaynakları ve Yönetimi Anabilim Dalı

Anabilim Dalımızda TÜBİTAK BİDEB 2211-C Öncelikli Alanlar Doktora Burs Başarısı

Anabilim Dalımızda görevli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Necati KAYA’nın danışmanlığında “Yoğun ve Yönlendirilmiş Enerji Olarak Airy Işın Demetlerinin Üretilmesi ve Karakterizasyonu” başlıklı Doktora Tez Çalışması ile Doktora Öğrencisi Alpgiray KESKİN, TÜBİTAK BİDEB 2211-C Yurt İçi Öncelikli Doktora Burs Programı kapsamında burs kazanmıştır.

Anabilim Dalımızda görevli öğretim üyelerinden Doç. Dr. Uğur CENGİZ’ in danışmanlığında "Gemi Yüzeylerinde Yosun Yapışmasını ve Enerji Tüketimini Azaltmak İçin Çevre Dostu Biyolojik Olarak Kirlenmeyen Kaplama Geliştirilmesi" başlıklı Doktora Tez Çalışması ile Doktora Öğrencisi Sema Nur BELEN, TÜBİTAK BİDEB 2211-C Yurt İçi Öncelikli Doktora Burs Programı kapsamında burs kazanmıştır.

Anabilim Dalımızda görevli öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gamze KAYA’ın danışmanlığında “Holografik Çok Odaklı Programlanabilir Lens Tasarımı ile Koherent Lazer Demetleri Üretilmesi” başlıklı Doktora Tez Çalışması ile Doktora Öğrencisi Sündüz GÖKÇEN, TÜBİTAK BİDEB 2211-C Yurt İçi Öncelikli Doktora Burs Programı kapsamında burs kazanmıştır.